Pizza med lufttørret skinke og artiskokker
25-35
3 dages holdbarhed

Pizza med lufttørret skinke og artiskokker

Klassisk italiensk inspireret pizza med tomater, mozzarella og lufttørret skinke. Enkel og superlækker.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Mel
  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Pizza-sauce
1½ dl
Solo hvidløg
½ stk
Hakkede tomater
½ dåse
Frisk mozzarella (Mælk, Laktose)
1 stk
Lufttørret skinke
5 skiver
Artiskokhjerter
⅓ dåse
Basilikum
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 884 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 121 g
  • Protein 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Dejen bør opbevares ved 2 gr. for at undgå at hævningen starter. Læg den på køleelementet i køleskabet.

  1. Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på bageplader.
  2. Tomatsauce: Pil hvidløg og skær i halve. Blend pizzasauce, hvidløg og hakkede tomater til en grov sauce med en stavblender. Bland med 1 spsk olie, salt og peber og fordel den tomatsaucen på pizzabundene.
  3. Skær osten i tynde skiver TIP: Du kan nemt dele den friske mozzarella i tynde skiver med en æggedeler. Skær først osten over i 2 halve. Læg hver halvdel i æggedeleren med den runde side nedad og del osten med et snuptag.
  4. Fordel ost, skinke og artiskokker på pizzaerne.
  5. Sæt pizzaerne i ovnen i ca. 12-15 min. til osten er smeltet og bunden sprød og gylden i kanten. Drys basilikum over lige inden servering.