Røget laks med dildkartofler og peberrodsdressing
15-20
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Røget laks med dildkartofler og peberrodsdressing

Spændende og lækker salat med røget laks serveret med dildkartofler, chiliagurker og peberrodsdressing. Nem og hurtig at tilberede.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Røget laks med dildkartofler

Kartofler
400 g
Citron
½ stk
Dild
1 drys
Høvlet peberrod (Svovldioxid)
1½ spsk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
3 spsk
Hjertesalat
1 stk
Røget laks (har været frosset) (Fisk)
300 g
Agurk
½ stk
Chiliflager
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 592 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 40 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skær strimler af skallen på ¼ citron med en kartoffelskræller eller skarp kniv. Del kartofler i halve og kog dem i vand tilsat ½ tsk salt sammen med citronskal ca. 10 min.
  2. Dildkartofler: Hæld vandet fra og fjern citronskal. Tilsæt 1 spsk olivenolie, krydr med salt og peber og pres saften af det afskallede citron over. Klip dilden over til sidst og bland godt.
  3. Peberrodsdressing: Hak peberrod fint. Bland med creme fraiche og smag til med lidt salt og evt. peber.
  4. Skyl og tør salaten og riv den i grove stykker. Læg salaten på et fad eller en tallerken og fordel laks oven på. Krydr med friskkværnet peber.
  5. Chiliagurker: Skær agurk i stave og drys med chiliflager og lidt groft salt. Skær resten af citronen i skiver og læg ved.
  6. Servér laksesalat sammen med dildkartofler, chiliagurker og peberrodsdressing.