Mojito-marineret rejesalat med mango og avocado
20-30
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Mojito-marineret rejesalat med mango og avocado

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • krebsdyr

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber

Det skal du bruge

Quinoa-mix
100 g
Lime
1 stk
Avocado
½ stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Solo hvidløg
¼ stk
Mynte, frisk
½ pakke
Rejer (Krebsdyr)
170 g
Rødkål
¼ stk
Salatløg
½ stk
Mango
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Rød chili
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 665 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Quinoa: Sæt quinoa over med 2½ dl vand tilsat lidt salt. Kog i 12 min. Sluk og lad stå på eftervarmen ca. 3 min.
  2. Avocado-dressing: Skyl lime, riv skallen fint og kom det i en stavblenderskål/minihakker. Pres saft af ¼ lime i og tilsæt avocadokød, mayonnaise, hvidløg, 1 spsk vand, lidt salt og blend det. Kom det i en serveringsskål og rengør blendeskålen.
  3. Mojito-marinerede rejer: Pluk mynte og kom det i blendeskålen med ½ spsk olie og ¼ tsk sukker. Pres saften af resten af lime i og blend det. Kom det over de drænede rejer.
  4. Salat: Skær rødkål og salatløg i tynde strimler, gerne på et mandolinjern. Skræl mango, fjern kernen og skær i skiver. Skyl salaten og skær den i strimler. Bland det hele med quinoa'en i et stort fad. Vend det med lidt olivenolie, salt og peber.
  5. Skær chili i tynde skiver (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Kom rejer og chili på toppen af salaten og servér avocado dressingen til.