Caribisk fiskegryde med kokos, koriander og lime-marineret torsk
25-35
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Caribisk fiskegryde med kokos, koriander og lime-marineret torsk

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Lime
1 stk
Løg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
15 g
Grøn chili
¼ stk
Tomat
1 stk
Rød peber
1 stk
Timian
½ tsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Kokosmælk
2 dl
Saucejævner (Mælk, Laktose)
½ spsk
Koriander, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 786 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 101 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
  2. Lime-marineret torsk: Skær fisken i tern ca. 3x3 cm, læg dem i en skål og krydr dem med salt. Skyl limen, riv skallen fint og pres saften over fisken. Rør det lidt rundt og lad det trække.
  3. Caribisk fiskegryde: Pil løg og hvidløg og hak begge fint. Skræl ingefær og hak det fint. Skær chili i tynde skiver (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Skær tomat og peberfrugt i tern. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løg, hvidløg, ingefær, chili og timian i ca. 2 min. Tilsæt tomat, peberfrugt, bouillon og ½ dl vand og kog det i 5 min.
  4. Kom kokosmælk i gryden og kog op igen. Tilsæt saucejævner og lad suppen jævne lidt under omrøring. Kom fisken i og kog videre i 2 min. Smag til med salt og peber.
  5. Hak koriander og drys over suppen. Servér med ris til.