Pasta med kylling og bacon i god grøntsagssovs
30
4 dages holdbarhed

Pasta med kylling og bacon i god grøntsagssovs

Kylling og bacon er et sikkert hit hos de fleste, her i en italiensk inspireret ret med pasta og en krydret (men ikke stærk) grøntsagssauce.

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Gulerod
2 stk
Squash
½ stk
Bacon
75 g
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Hakkede tomater
1 dåse
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 753 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil ½ løg og hak groft. Pil hvidløg og hak fint. Skræl gulerødderne. Skyl squash. Skær gulerødder og ½ squash i grove tern ca. 1x1 cm.
  2. Steg 75 g bacon sprød på en pande ved middel varme. Læg til side på et stykke køkkenrulle
  3. Kog 200 g pasta ca. 10 min uden låg i rigeligt letsaltet vand.
  4. Brun 300 g kylling i 2-3 min. i lidt olie. Læg til side på en tallerken.
  5. Brun grøntsagerne på panden i olie ved stærk varme i 3-4 min. Tilsæt kylling, bacon og hakket tomat. Lad saucen simre 5-6 min.
  6. Smag til med salt og peber, bland med pasta og servér straks.