Steaksandwich med grillede grøntsager
15-20
4 dages holdbarhed

Steaksandwich med grillede grøntsager

Anderledes måde at servere tyksteg på, her i tynde skiver som en steaksandwich i en grov bolle med salat og dijonnaise. Serveret med grillede grønne asparges og squash

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Oksetykstegsfilet i tynde skiver
300 g
Asparges
100 g
Squash
½ stk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Salatmix Toscana
100 g
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 578 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 46 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Varm en (grill)pande op med lidt olie. Krydr kødet med salt og peber og brun det ved høj varme på begge sider. Steg derefter videre ved middel varme 2-3 min. på hver side afhængig af tykkelsen. Tag kødet af varmen og stil til side til resten er klar. Vask ikke panden af, den skal bruges igen.
  2. Bræk den nederste, hårde del af asparges og skær squash i ca. 1 cm tykke skiver. Pensl squash med lidt olie og steg både asparges og squash 1-2 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  3. Flæk bollerne og rist på begge sider på brødristeren. Skyl og tør salaten.
  4. Dijonnaise-dressing: Bland mayonnaise og sennep.
  5. Steaksandwich: Smør bollerne med dijonnaise, læg salat på underdelen og fordel skiver af kød på salaten og luk med den anden halvdel af bollen. Servér med asparges og squash.