Fettucine med varmrøget laks, blomkål og dild
15-20
5 dages holdbarhed

Fettucine med varmrøget laks, blomkål og dild

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Smør
  • Peber

Det skal du bruge

Blomkål
¼ stykke
Løg
½ stk
Piskefløde (Mælk, Laktose)
½ dl
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
½ spsk
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Dild
1 drys
Varmrøget laks (har været frosset) (Fisk)
200 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 708 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog.
  2. Skær blomkål i mindre buketter. Skræl løg, halvér og skær i tynde skiver. Varm en stor pande op med ½ spsk smør og steg blomkål og løg i ca. 3 min. Tilsæt 1½ dl vand, fløde, bouillon og hvidvinseddike. Kog i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kog pastaen i 3-5 min. alt efter hvor al dente den skal være.
  4. Hak dilden fint. Bland pasta og dild i saucen og rør det godt rundt. Tilsæt evt. lidt mere fløde.
  5. Pluk laksen i mindre stykker og vend den ned i pastaen. Smag til med salt og peber og servér med det samme.