Okonomiyaki
30-40
Vegetar
5 dages holdbarhed

Okonomiyaki

Japansk kål-omelet serveret med sojasyltede svampe og sesamløg.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt
  • Olie

Det skal du bruge

Champignon
125 g
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1½ spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1½ spsk
Forårsløg
1 stk
Radiser
60 g
Æg (Æg)
4 stk
Letmælk (Mælk, Laktose)
1½ dl
Hvidkål
¼ stk
Koriander, frisk
½ pose
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Mayonnaise (Æg)
1 spsk
Teriyaki-sauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 404 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 30 g
  • Protein 22 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 150°C (Varmluft).
  2. Sojasyltede svampe: Del champignoner i kvarte. Kog soja, hvidvinseddike, 1 spsk sukker og 1 spsk vand op i en gryde. Tilsæt svampene og lad dem koge under låg i 1 min. Tag dem af og lad dem trække.
  3. Topping: Skyl forårsløg og radiser og skær begge dele i tynde skiver.
  4. Okonomiyaki: Pisk æggene sammen med 1½ dl mel, mælk og lidt salt i en skål. Snit hvidkål fint, gerne på en mandolin og tilsæt det til æggeblandingen.
  5. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg æggeblandingen i ca. 3 min på hver side. Kom omeletten over på en bageplade med bagepapir. Bag den færdig i ovnen et par min. til den er fast.
  6. Hak koriander groft.
  7. Anret okonomiyaki ved at dele dem i stykker og top med forårsløg, radiser og syltede svampe. Drys med hakket koriander og sesamfrø. Tegn til sidst med mayonnaise og teriyaki over det hele.