Grillet sesamkylling med nudler og grønsager
25-35
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Grillet sesamkylling med nudler og grønsager

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Nudler (Gluten, Hvede)
200 g
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1+½ spsk
Honning
½+½ spsk
Ketchup
1 spsk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
1 spsk
Sambal oelek
1 tsk
Kyllingebryst
280 g
Kinakål
¼ stykke
Agurk
½ stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 616 kcal
  • Fedt 7 g
  • Kulhydrater 90 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudlerne i ca. 3-5 min. alt efter hvor meget bid du fortrækker. Skyl dem derefter i kold vand og dryp af i en sigte.
  2. Dressing: Hæld 1 spsk soja, ½ spsk honning, ketchup, hvidvinseddike, sambal oelek, ½ spsk olie og 1 spsk vand i en skål og bland det godt sammen.
  3. Gnid kyllingebrysterne med resten af soja og honning og krydr dem med salt og peber på begge sider. Steg på en (grill)pande i lidt olie i ca. 8-10 min. på begge sider.
  4. Skær kinakål og agurk i tynde strimler. Bland dem godt sammen i en skål med nudlerne og halvdelen af dressingen.
  5. Rist sesamfrø på en tør pande i ca. 2 min. Skær kyllingebrysterne ud i 3-4 stykker og drys med sesamfrø.
  6. Servér kyllingebryst med nudelsalat og resten af dressingen. Top det hele med koriander.