Fuldkornstærte med grove grøntsager
35-45
Vegetar
3 dages holdbarhed

Fuldkornstærte med grove grøntsager

Lækker og mættende tærte med fuldkornsdej, groft færdigsnittet grønt, goudatern og en let salat.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Mel

Det skal du bruge

Tærtedej grov (Gluten, Hvede)
250 g
Solo hvidløg
½ stk
Wokblanding
150 g
Æg (Æg)
2 stk
Pasteuriseret æg (Æg)
1 bæger
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
2 dl
Goudatern (Mælk, Laktose)
75 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Honning
1 tsk
Salatmix Toscana
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1053 kcal
  • Fedt 73 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Rul tærtedejen ud på et meldrysset bord og kom den i en smurt tærteform.
  2. Pil og hak hvidløg fint. Varm olie på en pande og steg wokblanding og hvidløg ved middel til høj varme i 2 min.
  3. Pisk æg, yoghurt, ¾ tsk salt, ½ tsk peber sammen. Fordel grøntsagsblandingen på tærtebunden.
  4. Fordel osten over grøntsagsblandingen og hæld æggemassen over. Bag tærten i ovnen ca. 30 min. Stik i den med en kødnål eller en skrap kniv og tjek at den er gennembagt.
  5. Pisk en dressing af æbleeddike, honning og 2 spsk olie. Smag til med lidt salt og peber. Hæld salaten i en skål og fordel dressingen over.
  6. Servér den bagte tærte med salat.