Wraps med adobokylling og avocado
20-30
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Wraps med adobokylling og avocado

Skøn ret for hele familien. Den adobo marinerede kylling serveres i wraps med avocado, agurk og sød chilisauce. Enkelt og lækkert!

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • soja,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Solo hvidløg
⅓ stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
2 spsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Honning
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Hjertesalat
1 stk
Avocado
1 stk
Agurk
½ stk
Fuldkornstortilla (Gluten, Hvede)
4 stk
Sød chilisauce
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 754 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 91 g
  • Protein 51 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Varm ovnen op til 200°C. TIP: Du kan også varme tortillas i mikroovn, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Adobosauce: Pres hvidløg og bland med sojasauce, balsamico og honning. Rør til honningen er opløst. Vend kyllingen i saucen og sæt på køl ca. 8 min.
  3. Skyl og tør salat, del i blade. Del avocado og fjern sten og skræl, skær i skiver på langs. Skyl agurk og skær i lange stænger på ca. 10 cm.
  4. Steg kyllingen i lidt olie sammen med saucen på en varm pande. Tilsæt ¼ dl vand og skru ned til middel varme. Lad simre til saucen er kogt ind ca. 8 min. Vend kyllingen undervejs.
  5. Pak 4 tortillas ind i stanniol og varm dem i ovnen 2-3 min eller i mikroovn ca. 20 sekunder pr. stk uden stanniol.
  6. Fordel salat, avocado, agurk og kylling på tortillaerne. Rul sammen og servér med sød chilisauce.