Pizzocheri: pasta i cremet sauce med salvie-kartofler
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Pizzocheri: pasta i cremet sauce med salvie-kartofler

Ret fra Valtellina, oprindeligt lavet med boghvede.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bagekartoffel
1 stk
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35+35 g
Solo hvidløg
½ stk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Savoykål
½ stk
Paprika
1 tsk
Salvie, frisk
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 721 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
  2. Salvie-kartofler: Skræl kartoflerne og skær i små tern. Pil hvidløg og skær i tynde skiver. Varm en stegepande op med lidt olie og steg kartoflerne i ca. 8 min. Vend hyppigt undervejs. Pluk imens salvie og hak fint. Tilsæt salvie og hvidløg og steg videre i 2 min. Smag til med salt og peber.
  3. Grana sauce: Riv alt osten. Opløs bouillonen i ½ dl kogende vand i en lille gryde og tilsæt creme frisk, paprika og halvdelen af osten. Rør sammen og sæt til side.
  4. Pasta og kål: Fjern stokken fra savoykål og skær det i tynde strimler. Kom det i gryden med vand og kog det 5 min. Kom pastaen i og kog yderligere 2-4 min. Hæld vandet fra, men gem ½ dl.
  5. Vend pasta, kål og kartofler med grana saucen og spæd til med lidt af pastavandet. Servér i dybe tallerkner og top med resten af osten.