Chicken Grana med grov pasta
30-40
4 dages holdbarhed

Chicken Grana med grov pasta

En klassiker i det amerikanske køkken stærkt inspireret af det Italienske.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Olie
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Kyllingebryst
280 g
Rasp (Gluten, Hvede)
30 g
Solo hvidløg
½ stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Hakkede tomater
1 dåse
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Basilikum
1 drys
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Oregano
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 813 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 59 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Pasta: Kom pastaen i letsaltet kogende vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  3. Tomatsauce: Pil hvidløg og hak det fint. Varm en gryde op med lidt olivenolie og steg hvidløget 1-2 min. uden at det tager farve. Tilsæt tomat, oregano, salt og peber og lad det småsimre 10-12 min. Hak basilikum groft og kom i til sidst.
  4. Chicken GranaLæg kyllingebrysterne på et skærebræt og rids dem på langs med en kniv ca. ½ cm dybt. Bank dem med en kødhammer eller kasserolle, så de bliver ca. 1 cm tykke over det hele. Krydr med salt og peber. Kom dem i en skål og vend æg i, så det hele er dækket. Riv Grana og bland halvdelen med rasp. Panér kyllingen i raspen. Varm en stegepande op med olie. Steg kyllingen 2-3 min. på hver side.
  5. Kom tomatsauce i et ovnfast fad og læg kyllingen der på. Drys resten af grana og revet ost over. Bag i ovnen 10-12 min. til osten har fået lidt farve.
  6. Servér Chicken Grana med pasta til.