Spezzatino di manzo
35-45
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Spezzatino di manzo

Italiensk oksekødsstuvning med belugalinser og persille serveret med godt brød

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • svovldioxid,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Gulerod
2 stk
Kartofler
200 g
Solo hvidløg
¼ stk
Bredbladet persille
1 drys
Herbes de Provence
1 tsk
Rødvin cooking wine (Svovldioxid)
½ dl
Belugalinser (Gluten, Hvede)
60 g
Hakkede tomater
½ dåse
Oksebouillon
½ pose
Oksesteg af tykkam
300 g
Brød (Havre, Hvede)
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 673 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil løg og skær dem i grove tern. Skræl gulerødder og skær i tern. Skyl kartofler og del i kvarte. Pil og hak hvidløg fint. Skyl persille og pluk bladene af (gem stilkene til senere). Hak bladene fint.
  2. Spezzatino di manzo: Varm en gryde op med lidt olivenolie til middel varme. Steg grøntsagerne i 4-5 min. til de har fået lidt farve. Tilsæt krydderi, rør rundt og tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Tilføj linser, hakkede tomater, persillestilke, bouillon og 3 dl vand. Kog op og skru ned, så det simrer i ca. 20 min. Skær kødet i store tern og kom det i gryden sammen med væden fra kødet. Lad det koge videre 5-7 min. Rør i det jævnligt. Smag til med salt og peber.
  3. Varm brødet på en brødrister. 
  4. Servér Spezzatino di manzo drysset med hakket persille og varmt brød.