Cremet fettuccine med arrabiatasauce, squash og pinjekerner
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Cremet fettuccine med arrabiatasauce, squash og pinjekerner

Skøn pastaret med dejlig krydret sauce. Hertil ovnbagte squash med sprøde pinjekerner.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Squash
½ stk
Pinjekerner
30 pose
Rødløg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Rød chili
¼ stk
Hakkede tomater
1 dåse
Oregano
1 tsk
Basilikum
1 drys
Frisk pasta (Æg, Gluten, Hvede)
250 g
Pasteuriseret æggeblomme (Æg)
½ bæger
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
¾ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 613 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 80 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft). Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog til pastaen.
  2. Ovnbagt squash med pinjekerner: Skyl squashen og skær den i ca. ½ cm tykke skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og vend dem i lidt olie, salt og peber. Steg squashskiverne i ovnen i 12-15 min. Strø pinjekernerne over squashen, når der er 3 min. tilbage af tilberedningstiden.
  3. Arrabiatasauce: Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak chili og basilikum. Varm en gryde op til middelvarme, tilsæt lidt olie og steg løg, hvidløg og chili til løgene er klare. Tilsæt de hakkede tomater og oregano og lad det koge i 10-12 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt halvdelen af basilikum det sidste min. af tilberedningstiden.
  4. Kog pastaen i 3-4 min. Sigt vandet fra, men gem 1 dl af kogevandet. Hæld pastaen tilbage i gryden.
  5. Cremet fettuccine: Bland æggeblomme med creme frisk og lidt peber en skål. Sæt gryden med pasta over middelvarme og vend æggemassen i. Varm igennem under omrøring til blandingen har jævnet. Tilsæt evt. pastavand til ønsket konsistens. Smag til med salt.
  6. Anret pastaen med arrabiatasauce og squash og drys med resten af basilikummen.