Enchiladas med kidneybønner, koriander og nachos
30-40
Vegetar
4 dages holdbarhed

Enchiladas med kidneybønner, koriander og nachos

Tortillas drysset med ost og gratineret. Det lækre fyld med kidneybønner mætter godt. Nachos og guacamole fuldender måltidet.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Mel
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Mexico mix-krydderi (Selleri)
1½+1½+1 tsk
Lime
1 stk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Tomatpuré
1 spsk
Rødløg
½ stk
Rød peber
½ stk
Kidneybønner
1 dåse
Koriander
1 drys
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
50 g
Salatmix Toscana
100 g
Nachochips
60 g
Avocado
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
¼ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 991 kcal
  • Fedt 43 g
  • Kulhydrater 114 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C.
  2. Enchiladasauce: Varm en stegepande op med 1½ spsk olie. Tilsæt 1½ tsk mexico-krydderi og rist det let. Tilsæt ½ spsk hvedemel, bouillon og tomatpuré og rør det jævnt. Tilsæt 2-3 dl vand lidt efter lidt, så du får en jævn sauce. Smag til med salt og peber.
  3. Fyld: Pil og hak løg fint. Rens og skær peberfrugt i tern. Sigt lagen fra bønnerne og skyl dem i koldt vand. Skyl og hak koriander. Del lime i kvarte. Varm en stegepande op til middel varme og tilsæt lidt olie. Steg løgene i 2-3 min. til de er blanke. Tilsæt peberfrugt, bønner, halvdelen af den hakkede koriander og yderligere mexico-krydderi. Steg fyldet i ca. 8 min. og smag til med saften fra ¼ lime, salt og peber.
  4. Enchiladas: Kom fyld i tortillasene og rul dem sammen. Læg dem i et ovnfast fad med samlingen nedad. Hæld saucen over og drys med revet ost. Bag i ovnen i 6-8 min.
  5. Salat: Kom salaten i en skål og dryp med lidt limesaft.
  6. Guacamole: Del avocado og fjern sten og skal. Blend med en stavblender avocadoen med limesaft, mexico-krydderi og creme frisk. Smag til med salt og peber.
  7. Servér de varme enchiladas med nachos, guacamole og resten af det hakkede koriander.