Hurtig pasta med fennikel og kapers
25-35
Vegetar
5 dages holdbarhed

Hurtig pasta med fennikel og kapers

One pot pasta i cremet sauce med squach, fennikel, blegselleri og kapers.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Solo hvidløg
½ stk
Spaghetti, fuldkorn
200 g
Mornaysauce (Mælk, Laktose)
2½ dl
Hakkede tomater
½ dåse
Tomatpuré
35 dåse
Fennikel
½ stk
Squash
½ stk
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Kapers
½ glas
Basilikum
1 drys
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
25 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Salatmix Toscana
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 644 kcal
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrater 92 g
  • Protein 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grøntsager: Pil hvidløg og pres det. Skyl fennikel, bladselleri og squash. Skær det hele i grove stykker ca. 3x3 cm.
  2. Kog: Kom alle grøntsagerne i en gryde. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, mornaysauce, kapers med ½ spsk lage, 2½ dl vand, salt og peber. Bring i kog og lad det koge i 15-20 min under låg ved medium varme til pastaen er så al dente du ønsker den. Rør i gryden et par gange undervejs. Spæd til med lidt vand, hvis det bliver for fast. Pluk basilikum ned i til sidst.
  3. Anret: Riv osten og drys den over pastaen. Bland balsamico med ½ spsk olivenolie og vend i salaten.