Flammkuchen med bacon og løg
30-40
3 dages holdbarhed

Flammkuchen med bacon og løg

Med tomat og rucola salat.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Rødløg
1 stk
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
35 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Herbes de Provence
1 tsk
Forårsløg
1 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Bacon
150 g
Tomat
1 stk
Rucola salat
75 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Chiliflager
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1110 kcal
  • Fedt 48 g
  • Kulhydrater 118 g
  • Protein 52 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft) og lad pladerne blive varme i ovnen. Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir.
  2. Fyldet: Pil rødløg, del i halve og skær i skiver. Riv grana fint. Rør creme frisk med herbes de provence. Skær forårsløg tynde skiver.
  3. Flammkuchen: Fordel creme frisk blandingen på bundene, drys med begge slags ost. Fordel rødløg og bacon på bundene. Læg flammkuchen/pizzaerne over på de varme bageplader og bag dem i ovnen i ca. 9-12 min. til osten er smeltet, baconen er sprød og dejen er gennembagt. Bag dem ad 2 omgange.
  4. Salat: Skyl tomater, skær dem i tern og bland med rucola. Rør ½ spsk olivenolie med balsamico med lidt salt og peber. Vend det med resten af salaten.
  5. Servering: Drys Flammkuchen med forårsløg og chiliflager TIP: reducér mængden, hvis du vil have det mindre stærk. Sérver med salaten.