Ungarsk gullaschsuppe
40-50
Mad til 2 dage
4 dages holdbarhed

Ungarsk gullaschsuppe

Du får alle ingredienser til at lave en dobbelt portion klassisk fyldig gullaschsuppe med oksekød, kartofler og skøn smag af paprika og spidskommen, serveret med groft brød. Du laver hele retten dag 1 og resterne skal blot varmes dag 2. Det er ekstra nemt og billigere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • byg,
  • havre,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Løg
1 stk
Strimler af oksekød
415 g
Paprika
4 tsk
Spidskommen
2 tsk
Oksebouillon
3 pose
Bagekartoffel
3 stk
Rød peber
1½ stk
Hakkede tomater
2 dåse
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
70 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 701 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 103 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Hak løget. Brun oksekød og løg i olie ved god varme i ca. 3 min. Krydr med paprika og spidskommen. Tilsæt bouillon og 1½ ltr vand og bring i kog.
  2. Skræl kartoflerne. Skær kartofler og peberfrugt i tern ca. 2x2 cm. Kom kartofler, peberfrugt og hakket tomat i gryden. Tilføj ½ tsk salt og lad det koge for svag varme i 30 min.
  3. Lun den ene slags brød på brødristeren.
  4. Smag suppen til med salt og peber og servér den rygende varm med lunt brød.
  5. DAG 2: Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Sæt suppen over og lun den godt igennem ved middel til svag varme ca. 12 min. Flæk brødene og drys begge halvdele med ost og gratinér dem i ovnen ca. 5 min. til de tager en smule farve.