Fajitatun med stegte tomater og spinatkartofler
20-30
4 dages holdbarhed

Fajitatun med stegte tomater og spinatkartofler

Spændende og anderledes mexicansk inspireret tun serveret med en lækker spicy chipotledressing, stegte tomater og spinatkartofler. Den smager simpelthen forrygende!

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • fisk,
  • soja,
  • mælk,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Babyspinat
50 g
Cherrytomater
125 g
Tunsteak (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Mexico mix-krydderi (Selleri)
2 tsk
Æble
⅔ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
2 spsk
Chipotle-sauce (Soja)
½ spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 439 kcal
  • Fedt 4 g
  • Kulhydrater 41 g
  • Protein 60 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Opbevar fisk ved 2°C. For den bedste smagsoplevelse anbefaler vi, at retten spises som en af de første.

  1. Tænd ovnen og varm op til 175°C (Varmluft).
  2. Kog kartoflerne i letsaltet vand, der netop dækker i ca. 15 min.
  3. Skyl spinat og tomater. Læg tomaterne på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen.
  4. Krydr tunen på alle sider med Mexico mix. Pensl tunen med lidt olie og krydr med salt og peber. Steg på en varm (grill)pande ca. 2-3 min. på hver side alt efter tykkelse. De må gerne være rosa indeni.
  5. Skyl æble og riv det groft. Bland med yoghurt og chipotle. Smag til med salt og peber.
  6. Vend spinaten med de kogte kartofler og servér med tun, bagte tomater og chipotledressing.