Salatwraps med sojaglaseret svinekød og radiser
20-30
3 dages holdbarhed

Salatwraps med sojaglaseret svinekød og radiser

Små salatwrap med svinekød, marinerede radiser, chilidressing og ris.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • soja,
  • mælk,
  • nødder,
  • cashewnødder

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Ingefær
½ stk
Løg
½ stk
Hakket gris & kalv
300 g
Sojasauce (Soja)
¾ spsk
Radiser
1 pose
Lime
½+½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Røget chili
¼ pakke
Hjertesalat
1 stk
Koriander, frisk
½ pose
Cashewnødder (Nødder, Cashewnødder)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 676 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 69 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Kødfyld: Skræl ingefær og riv det. Pil løg og skær det i skiver. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kødet ved høj varme 1-2 min. og del det imens fra hinanden. Tilsæt løg og ingefær og steg videre 3-4 min. Tilsæt soja og lad det koge helt ind. Smag til med salt og peber.
  3. Marinerede radiser: Skyl radiser og skær dem i tynde skiver. Pres saften af ½ lime op i en skål og bland med 1 spsk olivenolie. Tilsæt radiserne og lidt salt, vend rundt og lad dem marinere indtil resten er færdig.
  4. Chilidressing: Rør yoghurt og røget chili sammen.
  5. Tilbehør: Skær bunden af salaten og skyl den grundigt. Brug gerne en salatslynge til at tørre den eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Hak koriander og cashewnødder groft. Skær resten af limen i både.
  6. Servering: Fyld salatbladene med ris og kød. Top med radiser, cashewnødder og hakket koriander. Servér resten af risene til med chilidressing og limebåde.