Hakkebøffer med bagt græskar og rodfrugtmos
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Hakkebøffer med bagt græskar og rodfrugtmos

Hakkebøffer med spicy bagt græskar, rodfrugtmos og stegte løg.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • nødder,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Smør

Det skal du bruge

Bagekartoffel
1 stk
Gulerod
1 stk
Pastinak
1 stk
Butternut græskar
½ stk
Hvidløg
1 fed
Chiliflager
½ tsk
Timian
½ pose
Hakket oksekød
300 g
Løg
1 stk
Lys balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Bredbladet persille
½ pakke
Saltede mandler (Nødder)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 804 kcal
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Rodfrugtmos: Skræl kartoffel, gulerod og pastinak og skær i små stykker. Kog i vand uden salt ca. 15-20 min.
  3. Bagt græskar: Skær top og bund af græskaret og del på langs. Skrab kernerne ud med en ske og skær kødet i både på ca. 1 cm. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Pres hvidløg i en skål og bland det med ½ spsk olivenolie, chili, timian, salt og peber. Hæld det hele over græskaret og bland godt rundt. Fordel stykkerne jævnt på pladen og bag i ca. 20 min. Vend dem undervejs.
  4. Hakkebøf med løg: Varm en stegepande op til høj varme med smør eller olie. Form 1 hakkebøf pr. person. Brun bøfferne hurtigt på panden (eller på grillen), skru ned til middelvarme og steg dem færdige 5-6 min. på hver side. Krydr med salt og peber og tag bøfferne af. Pil løg og skær i skiver. Steg dem på samme pande ved middelvarme 4-5 min. Tilsæt balsamico og ½ spsk sukker og kog det 1-2 min.
  5. Rodfrugtmos - fortsat: Hæld kogevandet fra rodfrugterne, men gem ½ dl. Mos med et piskeris og tilsæt 1 spsk smør og kogevand. Smag til med salt og peber.
  6. Persillle: Skyl og hak persillen groft. Hak mandlerne groft og drys dem over græskaret.
  7. Servér hakkebøfferne med de bagte græskar og rodfrugtmos. Top bøfferne med løg og hakket persille.