Mexicansk chorizogryde
25
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Mexicansk chorizogryde

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Chorizo-pølse (Laktose)
50 g
Løg
1 stk
Squash
½ stk
Rød peber
1 stk
Hakket gris & kalv
300 g
Tacosauce
230 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Oregano
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 860 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 104 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Pil løg og hak i tern. Skær squash og peberfrugter i tern. Skær chorizopølse i små tern.
  3. Varm olie i en gryde. Svits kød, løg, squash og pølse til kødet har skiftet farve. Tilsæt tacosauce, bouillon, 1 dl vand og oregano.
  4. Lad det koge uden låg ved svag varme i ca. 5 min. Smag til med salt og peber og servér med ris.