Toscansk suppe med okse og bønner
25
Laktosefri
4 dages holdbarhed

Toscansk suppe med okse og bønner

Hurtig suppe med masser af grøntsager, bønner og mørt oksekød. God til en kold efterårsaften.

Ingredienser

Allergener
  • Selleri,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Bønner
½ dåse
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Hakkede tomater
200 g
Bladselleri (Selleri)
1 stilk
Gulerod
½ stk
Oksesteg af tykkam
300 g
Grøntsagsbouillon (Selleri)
⅓ pose
Kålmix
100 g
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Timian
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 613 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 59 g
  • Protein 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Grøntsager: Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skræl gulerod, skyl bladselleri og skær begge dele i tern.
  2. Oksekød: Skær kødet i små tern 1x1 cm.
  3. Suppe: Varm lidt olivenolie i en gryde og steg grøntsagerne 2-3 min. Kom hakkede tomater og 2 dl vand i. Tilsæt bouillon, drænede bønner, timian og oksekød. Lad det småsimre under omrøring i 10 min. Kom kålen i og kog yderligere 2 min. Spæd til med vand, hvis suppen bliver for tør. Smag til med salt og peber.
  4. Brød: Lun brødet i en brødrister.
  5. Servér den varme suppe med brød til.