Chilikylling med porre og ovnbagte kartofler
30
4 dages holdbarhed

Chilikylling med porre og ovnbagte kartofler

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie
  • Sukker

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Porre
½ stk
Ketchup (Sennep)
1 spsk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
½ spsk
Rød balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Stødt koriander
½ tsk
Paprika
½ tsk
Sambal oelek
½ tsk
Solo hvidløg
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Rød peber
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 485 kcal
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrater 49 g
  • Protein 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 225°C.
  2. Del kartoflerne i både og læg dem på en bageplade med bagepapir. Skær halvdelen af porren i ca. 2 cm stykker af den hvide del eller til hvor den deler sig. Skyl dem godt. Gem resten til senere. Bland dem sammen med kartoflerne og lidt olie og salt og peber. Stil dem midt i ovnen og bag i ca. 22 min. Rør i det undervejs.
  3. Hæld 1 spsk olie i en skål sammen med ketchup, 1 spsk vand, soja, balsamicoeddike, 1 tsk sukker, støt koriander, paprika, sambal oelek, presset hvidløg og lidt salt. Bland det godt. Skær kyllingestykker i to og kom dem i marinaden og rør rundt.
  4. Skær rød peberfrugt og porre (også lidt af det grønne med) i strimler. 
  5. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg kyllingen i ca. 4 min. Kom peberfrugt, porre, ½ dl vand og marinaden ved og steg i yderligere 2 min. til kødet er færdigt.
  6. Server chilikylling med kartofler og porre toppet med yoghurt.