Kyllingeinderfilet i kokosmælk med squash
20
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kyllingeinderfilet i kokosmælk med squash

Hurtig kylling med ris og kokos på den gode måde med masser af velsmag fra karry, ingefær og chili.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Rød chili
⅔ stk
Ingefær
15 g
Karry
1 tsk
Squash
1 stk
Kokosmælk
2 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 783 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 86 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
  2. Krydr kyllingen med salt og peber. Opløs bouillon i 1 dl kogende vand.
  3. Fjern kerner fra chilien og hak den fint. Skræl ingefær og riv fint. Varm olie i en pande ved god varme. Svits karry under omrøring ca. ½ min. Kom kødet på panden og steg ½ min. på begge sider. Tilsæt ingefær og chili.
  4. Skyl og skær squash i store tern og vend dem med på panden. Hæld kokosmælk og bouillon over. Lad det koge ved svag varme i ca. 6 min. til kødet er gennemstegt.
  5. Smag til med salt, peber og evt. mere karry og servér med ris.