Svinekam med små ovnbagte kartofler
25-30
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Svinekam med små ovnbagte kartofler

Bagte cherrytomater med balsamico giver en dejlig sød smag. Serveret med dejlig saftig kød og skøn sauce.

Ingredienser

Allergener
  • Æg,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Cherrytomater
125 g
Babyspinat
100 g
Rød balsamico (Svovldioxid)
3 tsk
Kotelet
2 stk
Bearnaisesauce (Æg)
2 dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1220 kcal
  • Fedt 104 g
  • Kulhydrater 36 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Ovnbagte kartofler: Skyl kartoflerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Vend med lidt olie og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen 20-25 min. til de er møre.
  3. Ovnbagte grøntsager: Skyl tomater og spinat. Halvér tomaterne og læg dem i et ovnfast fad. Bland balsamico med lidt olie, salt og peber og vend med tomaterne. Bag dem i ovnen i ca. 10 min. Bland spinaten i, når der er 3 min. tilbage af tilberedningstiden.
  4. Koteletter: Varm en pande op med lidt olie og steg koteletterne ved middelhøj varme 3-4 min. på hver side til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
  5. Bearnaise: Kom saucen i en lille gryde og varm den op ved lav varme under omrøring.
  6. Servér koteletter med bagte kartofler, tomater og bearnaisesauce.