Wrap med karrykrydret oksekød, salat og yoghurtdip
30
5 dages holdbarhed

Wrap med karrykrydret oksekød, salat og yoghurtdip

En enkel ret med karrykrydret oksekød i tortillawraps med salat og frisk dip med yoghurt. Det er krydret men ikke stærkt og helt sikkert en ret, som børnene vil elske.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
1½ dl
Spidskommen
½ tsk
Løg
¾ stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Hakket oksekød
300 g
Karry
1½ tsk
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
250 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 672 kcal
  • Fedt 28 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft). Du kan også varme tortillas i microovn, så skal du ikke tænde ovnen.
  2. Rør yoghurt sammen med spidskommen og salt. Stil det i køleskabet.
  3. Pil løg og skær i tynde skiver fra rod til top. Skær bladselleri i tynde skiver.
  4. Varm ½ spsk olie i en tykbundet gryde og steg løg uden de bruner i ca. 5 min. Kom kødet i og lad det stege med i 5 min. eller til kødet har skiftet farve. Bland karry i og tilsæt bladselleri. Lad det simre ca. 2 min. Smag til med salt og peber. Læg låg på gryden og sluk for varmen.
  5. Skyl salat og tomater. Snit salat fint og skær tomater i kvarte.
  6. Pak wraps ind i stanniol, og varm dem i ovnen ca. 5 min. I mikroovn skal de have ca. 20 sek. pr stk. uden stanniol. Varm gerne flere ad gangen.
  7. Fordel kødblanding, salat, tomat og yoghurtdip på wrap'sene. Rul dem sammen og servér.