20-25
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Hurtig risret med svinekød
Hurtig ret med ris, bladselleri og rucola serveret med sweet chilisauce
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
Det skal du bruge
Løg
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Basmatiris
200 g
Strimler af skinkeinderlår
275 g
Bredbladet persille
1 drys
Rucola salat
50 g
Sød chilisauce
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 594 kcal
- Fedt 5 g
- Kulhydrater 97 g
- Protein 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl bladselleri og skær i skiver.
- Sæt en gryde over med 4 dl vand og opløs bouillon heri.
- Kom ris, kød, løg, hvidløg og selleri i gryden sammen med lidt salt. Læg låg på og lade det simre i 12 min. og lad det trække i 10 min.
- Skyl persille og rucola. Vend rucola og persille i gryden.
- Servér med sød chilisauce ved siden af.