Sloppy Joe med små bagte kartofler
20-30
4 dages holdbarhed

Sloppy Joe med små bagte kartofler

En anderledes form for burger, hvor det hakkede kød ikke er formet til en bøf. Lækker krydret med masser af smag og her serveret med små bagte kartofler.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • sesamfrø,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Løg
½ stk
Grøn peber
1 stk
Hvidløg
1 fed
Hakket oksekød
300 g
Tomatpuré
½+1 spsk
Lys balsamico (Svovldioxid)
½ spsk
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
½ spsk
Worcestershire sauce (Sennep)
1+1 spsk
Chiliflager
½ tsk
Burgerbolle (Æg, Gluten, Mælk, Sesamfrø, Hvede, Laktose)
2 stk
Mayonnaise (Æg)
2 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 565 kcal
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrater 46 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
  2. Skyl kartoflerne og halver dem, læg dem på en bageplade med bagepapir, vend med lidt olie og drys med salt. Bag dem i 15-20 min. til de er møre.
  3. Pil løg og hak det fint. Rens peberfrugt og skær den i tern. Pil og pres hvidløg. Kom lidt olie i en gryde og steg kødet ved høj varme, så det tager farve. Rør godt i det undervejs. Tag kødet op på en tallerken og sæt til side.
  4. Kom løg, hvidløg og peberfrugt i gryden og steg ved medium varme i ca. 1-2 min. til løgene er klare TIP: Hvis der er meget fedstof i gryden kan der hældes lidt fra inden grøntsagerne tilsættes.
  5. Tilsæt ½ spsk tomatpuré, balsamico, ½ spsk sukker, sennep, 1 spsk Worcestershire sauce og chili TIP: justér mængden af chili, hvis du ønsker retten mere eller mindre stærk. Rør det godt sammen. Kom kødet i gryden igen og lad det koge ved medium varme 3-5 min.
  6. Del bollerne og varm dem i ovnen i 3-4 min.
  7. Rør en dressing af mayonaise, Worcestershire sauce og tomatpuré.
  8. Anret kødet på bollerne og servér sammen med små bagte kartofler og dressing.