25-35
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Mexicansk-inspireret laks og rissalat med majs og nachos
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Olie
Det skal du bruge
Sorte ris
125 g
Rødløg
½ stk
Tomat
2 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Majskerner
140 g
Laksefilet u. skind (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Mexico mix-krydderi
⅔ pose
Lime
¼+¼ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Nachochips
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 922 kcal
- Fedt 51 g
- Kulhydrater 78 g
- Protein 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Grønt: Pil og hak rødløg. Skyl tomat og skær i små tern. Skyl og hak koriander.
- Stegte majs: Hæld lagen fra majsen. Varm lidt olie op på en pande og steg majsene ca. 3 min til de er gyldne. Kom dem i en skål.
- Mexi-laks: Kom lidt mere olie på panden og steg laksen i 2-4 min. på hver side. Krydr med mexicokrydderi og lidt salt.
- Rissalat: Vend tomat, majs og løg i de kogte ris. Bland med 1 spsk olivenolie, halvdelen af koriander og saft fra ¼ lime. Smag til med salt og peber.
- Skær resten af limen i både og servér til laksen med rissalat, nachos, creme fraiche og drys med resten af koriander.