RetNemt kotelet i fad
20-30
Glutenfri
5 dages holdbarhed

RetNemt kotelet i fad

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du nyde velsmagende måltider, der kun kræver 5-10 minutters aktiv tilberedelsestid. Derefter passer retterne mere eller mindre sig selv, indtil de er klar til at blive serveret.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kartofler
400 g
Champignon
125 g
Forårsløg
1 bundt
Kotelet
2 stk
Røget paprika
1 tsk
Hakkede tomater
½ dåse
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 789 kcal
  • Fedt 51 g
  • Kulhydrater 44 g
  • Protein 39 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft). Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir. Vend med olie, salt og peber. Bag i ovnen i ca. 25 min.
  2. Rens champignon og forårsløg og skær i skiver. 
  3. Varm en pande med lidt olie op til høj varme og brun koteletterne af. Læg dem på en tallerken, men vask ikke panden.
  4. Steg champignon og forårsløg på samme pande 1-2 min. ved medium varme. Tilsæt paprika, tomat og fløde samt lidt salt og peber og rør rundt. Kom koteletterne tilbage på panden og stil den i ovnen i ca. 10 min. TIP: Hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen, så kom det i et ovnfast fad.
  5. Servér små bagte kartofler med koteletter i fad.