Kylling i karry med fuldkornsris
30-40
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Kylling i karry med fuldkornsris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Fuldkornsris
135 g
Løg
1 stk
Karry
1½ pose
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Majsstivelse
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Kyllingeinderfilet
300 g
Æble
1 stk
Salatmix Toscana
150 g
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 781 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Karrysauce: Pil og hak løg. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løgene et par min. og tilsæt karry. Tilfør fløde og kog det op stille og roligt. Bland imens majsstivelse og bouillon med 1½ dl vand til en jævn konsistens. Kom det i under omrøring og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.
  3. Kylling: Skær kyllingen i mindre stykker. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg stykkerne et par min. og kom dem op i saucen. Kog saucen yderligere 2-3 min.
  4. Salat: Skær æblet i tern og bland det med salaten. Mix balsamico, ½ spsk olivenolie og lidt salt og vend i salaten.
  5. Servér kylling i karry med ris og salat.