Cremet pasta med kylling og bacon
30
4 dages holdbarhed

Cremet pasta med kylling og bacon

Pasta, kylling og bacon er den perfekte kombination for de fleste familier. Her har vi derudover tilføjet ekstra grønt i form af squash og spinat, hvilket kun gør retten endnu bedre.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Kyllingeinderfilet
300 g
Madlavningsfløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Timian
½ tsk
Fuldkornspasta (Gluten, Hvede)
200 g
Squash
1 stk
Bacon
100 g
Babyspinat
100 g
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 712 kcal
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrater 76 g
  • Protein 56 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog pasta al dente i letsaltet vand i ca. 10 min.
  2. Skær kyllingefileterne i stykker på ca. 3 cm.
  3. Skyl og halvér squash på langs og skær dem i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
  4. Brun bacon og kylling et par min. på en dyb pande. Krydr med salt og peber og læg det til side.
  5. Steg squash med timian 1-2 min. ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, ¾ dl vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det koge 3-4 min.
  6. Bland pasta og spinat i og smag til med salt og peber. Servér straks.