15-20
5 dages holdbarhed
Quick forloren hare tyttebærsyltetøj og kartofler
Rigtig mormormad med en klassisk færdiglavet forloren hare, der blot skal varmes i ovnen. Serveres i brun sovs med kartofler, tyttebærsyltetøj og drueagurk. Nemt og med masser af smag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- gluten,
- mælk,
- sennep,
- havre,
- hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Salt
- Peber
Det skal du bruge
Forloren hare (Gluten, Mælk, Havre, Hvede, Laktose)
500 g
Kartofler
400 g
Tyttebærsyltetøj
75 g
Drueagurk (Sennep)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 619 kcal
- Fedt 19 g
- Kulhydrater 90 g
- Protein 22 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
- Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
- Hæld forloren hare i et ovnfast fad. Kom lidt vand i posen, ryst den, så du får al sovsen med og hæld det i fadet. Sæt fadet i ovnen ca. 15 min.
- Kom tyttebærsyltetøj op i en lille skål. Skær drueagurkerne i skiver.
- Servér forloren hare med kogte kartofler, drueagurker og tyttebærsyltetøj.