Middelhavsbagt torsk med bulgur
15-20
Laktosefri
3 dages holdbarhed

Middelhavsbagt torsk med bulgur

Så kan det ikke blive meget nemmere at lave en fiskeret - hele fiskeretten bages i ét fad - minimal opvask, maksimal smag

Ingredienser

Allergener
  • Gluten,
  • fisk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt

Det skal du bruge

Bulgur (Gluten, Hvede)
125 g
Cherrytomater
250 g
Rød peber
1 stk
Citron
½ stk
Rødløg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Kapers
½ glas
Oliven
1 pakke
Middelhavskrydderi
½+½ pakke
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Bredbladet persille
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 520 kcal
  • Fedt 15 g
  • Kulhydrater 62 g
  • Protein 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
  2. Bulgur: Kog bulgur i 3 dl vand med lidt salt i ca. 12 min. under låg. Sluk og lad dem trække mens du laver resten af retten.
  3. Grøntsager: Skyl tomater og peberfrugt og citron. Skær tomat i halve og peberfrugt i strimler. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Pil og hak hvidløg fint. Riv citronskal fint (gem lidt til fisken). Kom det hele i et ovnfast fad sammen med kapers, oliven, første portion krydderi og lidt olivenolie. Bland det godt rundt.
  4. Middelhavsbagt torsk: Læg fisken ovenpå grøntsagerne i fadet. Dryp med olivenolie og krydr med salt, resten af krydderiet og lidt citronskal. Bag det i ovnen ca. 10 min. til fisken er gennemstegt.
  5. Anret: Hak persille groft. Servér fisken med bulgur og et drys persille. TIP: Skær gerne citron i både og server til, så man kan dryppe over bulgur.