Butter chicken "RetNemt"
30
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Butter chicken "RetNemt"

Klassisk indisk ret, som blev skabt i 1950'erne på restaurant Moti Mahal i New Delhi.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Basmatiris
200 g
Løg
1 stk
Solo hvidløg
½ stk
Ingefær
20 g
Karry
1 spsk
Garam masala
½ spsk
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Hakkede tomater
200 g
Lys balsamico (Svovldioxid)
1 spsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Koriander
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 835 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 94 g
  • Protein 50 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
  2. Skræl løg, hvidløg og ingefær og hak det hele fint. Varm en gryde op med 1 spsk smør og steg det hele ved middelvarme i 5 min.
  3. Tilsæt karry og garam masala. Steg med 1 min. Tilsæt fløde, tomater og balsamico. Kog videre et par min. Smag til med salt og peber.
  4. Skær kylling mindre stykker og sæt til side. Varm en stegepande op med lidt olie. Steg stykkerne ved høj varme i 2-3 min. til de får lidt farve.
  5. Bland saucen og kyllingen. Kog det sammen i ca. 5 min. mere.
  6. Hak koriander groft og drys over retten. Servér med de kogte ris.