Ratatouille-ruller
30
Vegetar
5 dages holdbarhed

Ratatouille-ruller

Velsmagende grøntsagsfyldte tortillas. En krydret vegetarret, som har masser af fylde og umami.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Aubergine
½ stk
Squash
½ stk
Løg
½ stk
Rød chili
½ stk
Gul peber
½ stk
Solo hvidløg
⅓ stk
Røget paprika
½ tsk
Spidskommen
½ tsk
Butterbeans
180 g
Tortilla-wrap (Gluten, Hvede)
4 stk
Revet cheddar (Mælk, Laktose)
100 g
Hakkede tomater
200 g
Kruspersille
1 drys
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 683 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 83 g
  • Protein 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl grøntsagerne. Skær ½ aubergine og ½ squash i små tern.
  2. Pil og hak ½ løg fint. Flæk ½ chili, fjern kerner og frøvægge hvis du ikke vil have det for stærkt, og hak den fint.
  3. Varm en stor gryde op med lidt olie. Steg grøntsagerne under omrøring ca. 2 min.
  4. Tilsæt presset hvidløg, ½ tsk paprika, ½ tsk spidskommen, 180 g bønner uden væde, salt og peber. Steg videre 3 min.
  5. Smør et ildfast fad med olie. Fordel fyldet på 4 tortillas og top med revet ost. Fold hver side ind over fyldet og rul sammen, så tortillaerne lukkes.
  6. Læg tortillaerne i fadet. Fordel 200 g hakkede tomater over rullerne og drys med lidt ost til sidst. Sæt rullerne i ovnen og bag ca. 7 min.
  7. Skyl og hak persille. Tag rullerne ud af ovnen, drys med hakket persille og servér.