Persillerodssuppe med ostebrød
35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Persillerodssuppe med ostebrød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • selleri,
  • havre,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Persillerodssuppe med ostebrød

Grøntsagsbouillon (Selleri)
2 pose
Timian, frisk
½ drys
Porre
1 stk
Bagekartoffel
1½ stk
Pastinak/persillerod
300 g
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Brød (Havre, Hvede)
2 stk
Revet ost (Mælk, Laktose)
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 868 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 131 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen og varm op til 200°C
  2. Bring 1 ltr vand i kog i en stor gryde og tilsæt bouillon og 3 timiankviste (gem resten til senere).
  3. Skyl porre grundigt og snit i skiver. Skræl kartoffel og rødder og skær dem i ½ cm tykke skiver.
  4. Kom grøntsagerne i gryden og lad det koge i ca. 20 min. til de er møre.
  5. Flæk brødet på langs. Fordel ost på hver underdel, drys med kommen og timianblade efter smag og læg ”låg” på. Gratinér brødene i ovnen 8-10 min. til osten er smeltet.
  6. Tag timiankvistene op af gryden. Blend suppen med creme frisk og smag til med salt og peber.
  7. Skær brødet i lidt mindre stykker og servér dem til suppen.