Bøf Lindstrøm-burger med rødbederaita
35
4 dages holdbarhed

Bøf Lindstrøm-burger med rødbederaita

Fransk klassiker med et twist. Med rødbeder i bøffen og serveret med en rødbederaita med peberrod og kapers er der masser af god smag og mæthed, når den serveres på lækre grove burgerboller.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Rødbeder
400 g
Hakket oksekød
300 g
Sennep (Sennep, Svovldioxid)
2 tsk
Pasteuriseret æg (Æg)
½ bæger
Burgerbolle (Æg, Mælk, Byg, Hvede, Rug, Laktose)
2 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Rødløg
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
2 dl
Høvlet peberod (Svovldioxid)
1 tsk
Kapers
1 tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 690 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 68 g
  • Protein 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Skræl rødbeder under rindende vand TIP: Brug engangshandsker, hvis du har det. Riv dem groft og tag ¼ fra til bøfferne.
  2. Rør kødet med rødbede, ½ tsk salt, ¼ tsk peber, 1 tsk sennep og ½ æg. Form 2 (3)* bøffer og pensl med olie. Steg dem først ved høj varme på begge sider og derefter ca. 7-8 min. på hver side ved middelvarme.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. Del bollerne og varm dem i ovnen i 5-6 min. 
  4. Skyl og tør salaten. Pil ½ løg og skær det i helt tynde skiver.
  5. Raita: Rør 2 dl yoghurt med resten af de revede rødbeder, 1 tsk peberrod, 1 tsk kapers, 1 tsk sennep og smag til med salt og peber.
  6. Anret salat, bøf, raita og rødløg på underbollen og læg overbollen over eller let på skrå TIP: Du kan også servere raitaen ved siden af.