Chana masala med kikærter og linser
30-40
Budget
Vegetar
4 dages holdbarhed

Chana masala med kikærter og linser

En dejlig medium krydret vegansk gryderet med gode proteiner man bliver behagelig mæt af.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Olie
    • Peber
    • Salt

    Det skal du bruge

    Basmatiris
    135 g
    Løg
    ½ stk
    Hvidløg
    1 fed
    Ingefær
    ½ stk
    Squash
    1 stk
    Karry
    1 pose
    Spidskommen
    1 tsk
    Grøntsagsbouillon
    ½ pose
    Hakkede tomater
    ½ dåse
    Røde linser
    1 dl
    Kikærter
    ½ dåse
    Babyspinat
    50 g
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 602 kcal
    • Fedt 6 g
    • Kulhydrater 108 g
    • Protein 29 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
    2. Grønt: Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Skyl og skær squash i mundrette stykker.
    3. Chana masala: Sæt en gryde over med lidt olie og svits løg og hvidløg i ca. 2 min uden de tager farve. Tilsæt karry, spidskommen og ingefær og steg videre i 1 min. Tilsæt bouillon, 2 dl vand, hakkede tomater, linser og squash og kog i ca. 20 min. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis det koger for tørt.
    4. Hæld lagen fra kikærterne og tilsæt dem sammen med spinat de sidste 3 min. af kogetiden. Smag til med salt.
    5. Servér chana masala sammen med ris