Krydrede fiskefrikadeller med sauterede grøntsager
30-40
1 dages holdbarhed

Krydrede fiskefrikadeller med sauterede grøntsager

Forrygende orientalske fiskefrikadeller. De er krydrede uden at være stærke. Serveres med sauterede grøntsager vendt med kokosmælk og grove ris.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • fisk,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Fuldkornsris
200 g
Luksusfars af torskefisk (Gluten, Fisk, Mælk, Laktose)
400 g
Rød karrypasta (Krebsdyr, Fisk)
1 tsk
Ingefær
10 g
Kokosmælk
1 dl
Purløg
1 drys
Solo hvidløg
¼ stk
Rødløg
1 stk
Spidskål
½ stk
Citron
½ stk
Peanuts
30 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 891 kcal
  • Fedt 29 g
  • Kulhydrater 117 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
  2. Skræl og riv ingefær. Klip purløg fint. Bland fiskefarsen med karrypasta, halvdelen af ingefæren, 1-1½ spsk kokosmælk og purløg.
  3. Form farsen til deller med en spiseske TIP: Dyp skeen i vand for hver delle, så slipper farsen nemt.
  4. Steg dellerne på en slip-let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 min. på hver side.
  5. Hak imens hvidløg fint. Skræl løg og skær i tynde både. Del spidskålen og skær stokken fra. Skær kålen i tynde strimler.
  6. Varm lidt olie i en wok eller stor sautérpande og sautér hvidløg og resten af ingefæren 1 min. Tilsæt løg og spidskål og sautér til det falder sammen.
  7. Tilsæt resten af kokosmælken og varm igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  8. Drys med peanuts over de sauterede grøntsager og servér med fiskedeller og kogte ris.