Majspaneret kyllingebryst med æblesalat og yoghurtdip
30
4 dages holdbarhed

Majspaneret kyllingebryst med æblesalat og yoghurtdip

Krydderpaneret kyllingebryst med en frisk æblesalat, yoghurtdip og lunt brød. Nemt og lækkert for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olie

Det skal du bruge

Majsmel
30 g
Spidskommen
1 tsk
Timian
½ tsk
Kyllingebryst
2 stk
Æble
1½ stk
Salatmix Toscana
100 g
Bredbladet persille
1 drys
Citron
½ stk
Græsk yoghurt (Mælk, Laktose)
1 dl
Solo hvidløg
¼ stk
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 686 kcal
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 46 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland 25 g majsmel, ½ tsk spidskommen og ½ tsk timian sammen. Krydr kyllingen med salt og peber og vend grundigt i majsblandingen.
  3. Steg den panerede kylling i olie til den er gylden. Steg færdig i ovnen i 15-20 min. i et ildfast fad. 
  4. Æblesalat: Skær 1½ æble i fine tern og bland med salaten. Skyl og hak persille fint og bland halvdelen i salaten. Rør 1 spsk citronsaft og 2 spsk olie sammen og dryp over salaten.
  5. Yoghurtdip: Bland yoghurt med resten af persillen, ½ tsk spidskommen, ¼ presset hvidløg og revet skal af ½ citron. Smag til med salt og peber.
  6. Sæt brødet med i ovnen de sidste 6 min.
  7. Servér kyllingen med æblesalat, yoghurtdip og lunt brød.