Ovnbagt fisk med syltede rødbeder og sennepsdressing
30
2 dages holdbarhed

Ovnbagt fisk med syltede rødbeder og sennepsdressing

Klassisk ret med et twist. Ovnbagt hvid fisk serveret med frisk salat og syltede rødbeder. Hertil en lækker frisk sennepsdressing i stedet for den traditionelle sennepssovs - her er masser af smag og lavt fedtindhold.

Ingredienser

Allergener
  • Fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Ovnbagt fisk med sennepsdressing

Kartofler
400 g
Langefilet
300 g
Creme frisk
1 dl
Sennep
1 spsk
Kapers
1 spsk
Rødbeder i tern
100 g
Salatmix Toscana
100 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi: 410 kcal
  • Fedt: 9 g
  • Kulhydrater: 44 g
  • Protein: 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Opbevar fisk ved 2 grader. Tilberedes senest dagen efter levering.

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Del kartoflerne og læg dem på en bageplade med bagepapir. Vend med lidt olie, salt og peber og bag i ovnen ca. 25 min.
  2. Læg fisken i et ovnfast fad, dryp med lidt olie og krydr med salt og peber. Sæt fadet med i ovnen de sidste 10 min.
  3. Sennepsdressing: Rør creme frisk med sennep og kapers og smag til med salt og peber.
  4. Anret fisken på salaten og drys med rødbedetern. Servér ovnstegte kartofler og sennepsdressing til.