Marokkansk bulgur med kylling, salatost og mynte
20-25
4 dages holdbarhed

Marokkansk bulgur med kylling, salatost og mynte

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Salte mandler
20 g
Solo hvidløg
½ stk
Revet gulerod
100 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Bulgur (Gluten, Hvede)
175 g
Kikærter
120 g
Ras el hanout
2 tsk
Grøntsagsbouillon (Selleri)
½ pose
Salatost i blok (Mælk, Laktose)
100 g
Rosiner
12 g
Mynte
1 drys
Koriander
1 drys
Citron
½ stk
Forårsløg
1 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 832 kcal
  • Fedt 23 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 68 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pil løg og hvidløg. Hak løget fint og pres hvidløg. Hak mandler groft. Kom det i en gryde med revet gulerod, bulgur, bouillon, ras el hanout, kylling, kikærter uden væde, 4 dl vand og lidt salt og peber. Rør det lidt rundt.
  2. Bring i kog og kog under låg i ca. 15 min. Rør rundt i gryden, sluk og lad trække 2-3 min.
  3. Hak koriander og mynte groft. Del citronen i både. Skær forårsløg i skiver.
  4. Kom bulguren ud på et fad. Drys med rosiner og smuldr salatost ud over. Drys det hele med koriander, mynte og forårsløg. Servér med citronbåde.