Chili-hvidløgsstegt scampi med tortellini
15-20
4 dages holdbarhed

Chili-hvidløgsstegt scampi med tortellini

Dejlig krydret scampi med en mild basilikumscreme serveret med pasta fyldt med ricotta og spinat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • krebsdyr,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Creme fraiche (Mælk, Laktose)
1 dl
Pesto (Mælk, Laktose)
½ glas
Citron
½ stk
Løg
½ stk
Hvidløg
½ fed
Rød chili
½ stk
Babyspinat
100 g
Kæmperejer (har været frosset) (Krebsdyr)
250 g
Tortelini spinat (Æg, Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
250 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 698 kcal
  • Fedt 35 g
  • Kulhydrater 59 g
  • Protein 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
  2. Basilikumcreme: Pisk creme frisk sammen med pesto og revet citronskal samt lidt peber.
  3. Chili-hvidløgsstegte scampi: Pil løg og hvidløg og hak begge fint. Skyl og skær chili i tynde skiver TIP: Fjern kerner og frøstokke, hvis du ikke ønsker retten så stærk. Skyl og afdryp spinat. Varm en stegepande med lidt olie og steg løg, hvidløg og chili sammen med kæmperejerne i ca. 2 min. Pres lidt citronsaft over, tilsæt spinaten og steg videre til spinaten falder sammen. Krydr med salt og peber.
  4. TortelliniKom pasta i det kogende vand og kog i ca. 2 min.
  5. Servér tortellini med kæmperejer toppet med basilikumscreme.