Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost
30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost

Dejlig wokret, der pirrer forskellige smagssanser og giver et dejlig mættende måltid uden kød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Olivenolie
  • Salt

Det skal du bruge

Nudler
200 g
Lime
½ stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1½ spsk
Aubergine
1 stk
Koriander
1 drys
Rødløg
½ stk
Granatæble
½ stk
Solo hvidløg
½ stk
Babyspinat
50 g
Salatost i blok (Mælk, Laktose)
75 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 spsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 606 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 109 g
  • Protein 22 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Rist sesamfrø på en tør pande til de er gyldne, for at fremhæve smagen.

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand i 2-3 min. Hæld vandet fra og skyl i koldt vand.
  2. Sauce: Bland limesaft, soja og ½ spsk sukker i en skål.
  3. Skær aubergine i tern på ca. 2x2 cm. Skyl og hak koriander. Pil løg og skær i skiver. Del granatæblet i halve og bank kernerne ud i en skål med bagsiden af en ske.
  4. Libanesisk aubergine: Varm lidt olivenolie i en wok eller stegepande og steg aubergine i ca. 5 min. på høj varme til de får lidt farve. Tilsæt presset hvidløg og steg videre i 1 min. Krydr med lidt salt.
  5. Nudelwok: Tilsæt spinat, rødløg, de drænede nudler og saucen til auberginen. Lad det koge op og drys med koriander og sesamfrø, se TIP.
  6. Servér nudelwok toppet med smuldret salatost og granatæblekerner.