Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost
25-35
Vegetar
4 dages holdbarhed

Nudelwok med libanesisk aubergine og salatost

Dejlig wokret, der pirrer forskellige smagssanser og giver et dejlig mættende måltid uden kød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Sukker
  • Salt

Det skal du bruge

Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
250 g
Lime
½ stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1½ spsk
Aubergine
1 stk
Koriander, frisk
½ pose
Rødløg
½ stk
Granatæble
½ stk
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
100 g
Hvidløg
1 fed
Babyspinat
50 g
Sesamfrø (Sesamfrø)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 733 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 99 g
  • Protein 30 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Rist sesamfrø på en tør pande til de er gyldne, for at fremhæve smagen.

  1. Kog nudlerne i rigeligt vand i 2-3 min. Hæld vandet fra og skyl i koldt vand.
  2. Sauce: Bland limesaft, soja og ½ spsk sukker i en skål.
  3. Grøntsager: Skær aubergine i tern på ca. 1½ cm. Skyl og hak koriander. Pil løg og skær i skiver. Del granatæblet i halve og bank kernerne ud i en skål med bagsiden af en ske.
  4. Libanesisk aubergine: Varm lidt olie fra osten i en wok eller dyb (sauté)pande og steg aubergine ca. 5 min. på høj varme til de får lidt farve. Tilsæt presset hvidløg og steg videre et par min. Krydr med lidt salt.
  5. Nudelwok: Tilsæt spinat, rødløg, nudler og sauce til auberginen. Lad det koge op og drys med koriander og sesamfrø, se TIP.
  6. Anret: Tag osten op af marinaden og mos det let med en gaffel. Servér nudelwok toppet med smuldret salatost og granatæblekerner.