Salat med røget kyllingebryst og italiensk focaccia
20
4 dages holdbarhed

Salat med røget kyllingebryst og italiensk focaccia

Skøn og frisk letrøget kyllingesalat, der smager af forår og sommer. Serveres med lækkert lunt italiensk focaccia brød. Det smager helt enkelt fantastisk - og det bliver ikke nemmere.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Røget kyllingebryst
200 g
Nordisk salatmix
100 g
Porre
1 stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
2 spsk
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 tsk
Radiser
50 g
Foccacia brød (Gluten, Hvede)
1 stk
Spirer
20 g
Gulerod
200 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 495 kcal
  • Fedt 11 g
  • Kulhydrater 64 g
  • Protein 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kyllingen i mundrette stykker.
  2. Skyl porre og skær i tynde ringe. Varm lidt olie på en pande og steg porre og kylling ca. 5 min. Bland creme frisk og sennep og smag til med salt og peber.
  3. Skyl radiser og snit i tynde skiver. Skræl og riv gulerod. Lun brødet i ovnen 5-6 min.
  4. Bland salat, kylling, porre, gulerod og radiser med dressingen og pynt med spirer. Skær brødet i tykke skiver og servér til salaten.