Rød waldorfsalat med citronkylling og groft brød
25
4 dages holdbarhed

Rød waldorfsalat med citronkylling og groft brød

Skøn klassiker med et twist. Her er waldorfsalaten med rødkål serveret med kylling stegt med citron, der giver et lækkert pift. Retten serveres med groft brød. Her er masser af grønt og mindre kød.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • byg,
  • hvede,
  • rug

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Sukker

Det skal du bruge

Kyllingeinderfilet
300 g
Citron
½ stk
Rødkål
⅛ stk
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
2 spsk
Sennep dijonnaise (Æg, Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Æble
1 stk
Vindruer
100 g
Valnøddebrud
30 pose
Brød (Byg, Hvede, Rug)
2 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 642 kcal
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Opvarm en pande med olie og steg kyllingen ca. 6-7 min. på hver side til de er gennemstegte. Riv citronskal af ½ citron og pres ca. 1 spsk citronsaft over (gem resten til senere) og krydr med salt og peber.
  2. Mens kyllingen steger snittes rødkålen i fine strimler. Tag en stor skål med plads til kålen og rør creme frisk og dijonnaise sammen og smag til med ½ tsk sukker, 1 spsk citronsaft, salt og peber. Vend kålen i dressingen.
  3. Skyl bladselleri, vindruer og æble. Skær selleri i tynde skiver, druer i halve og æble i små tern eller tynde både. Hak valnødderne groft. Vend det hele sammen med kålsalaten, Gem lidt vindruer og valnødder til pynt.
  4. Lun brødet på en brødrister og skær i skiver.
  5. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og anret dem oven på waldorfsalaten. Pynt med vindruer og valnødder og servér brød til.