Klassisk pasta carbonara
25
5 dages holdbarhed

Klassisk pasta carbonara

Det er med sikkerhed ikke vores mest grøntsagsrige ret - men for p..... hvor smager det godt. En klassisk og super hurtig pasta carbonara med bacon. Et sikkert hit for hele familien.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten)
250 g
Kruspersille
1 drys
Bacon
150 g
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
45 g
Pasteuriseret æg (Æg)
2 bæger
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1014 kcal
  • Fedt 53 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog pasta i rigeligt vand tilsat ½ tsk salt i ca. 10 min. Gem lidt af kogevandet, inden du hælder det fra. Skyl, tør og hak persillen groft.
  2. Rist baconen sprød på en meget varm pande. Læg det på køkkenrulle og kassér stegefedtet.
  3. Riv Grana. Pisk æg, fløde, grana, ½ tsk salt og ¼ tsk peber sammen. Kom æggemassen i en varm gryde under kraftig omrøring og tag den af varmen, når den begynder at blive tyk. Den må ikke koge.
  4. Vend bacon, pasta og en smule af kogevandet i æggemassen og servér straks med et drys persille TIP: Kom mere fløde i, hvis du foretrækker carbonaraen mere flydende og sauceagtig. Servér evt. med ekstra Grana.